Scarlett Ivanovska & Monica Belluccinskaya – Episode 3

În timpul celei mai recente vizite pasagere prin Moscova am avut bucuria dar și privilegiul să mă împrietenesc cu două fotomodele rusoaice get-beget. Prenumele lor straniu de englezești – Scarlett și Monica – erau alăturate de nume de familie cu rezonanțe slave: Ivanovska și Belluccinskaya. La prima vedere mi-au sunat a nume de băuturi cu vechi tradiții rusești, dar nu mare mi-a fost mirarea să aud că sunt fotomodele fuseseră invitate la un dineu exclusivist cu marii artiști moscoviți. Purtând aparatul foto mereu aproape iar jobul lor gravitând cu precădere în sfera glamour, nu am terminat o caffe latte că ne și hotarâserăm să facem un shooting ad-hoc prin grădinile secrete ale Kremlinului.

kremlin_entrance

Monica B. este domnișoara din stânga, Scarlett I. cea din dreapta.

kremlin_wide

Kremlin_wall

Discuțiile s-au aprins când a venit vorba inevitabil de Putin dar nu am înțeles care e pro și care e contra. Kremlin_talk

Kremlin_walk

La un moment a apărut de nicăieri o pisică albastră care le-a cam luat prin surprindere pe fete. kremlin_wow

Ajunse la marginea lacului înghețat, cele două au scrutat orizontul în căutarea unui punct imaginar pentru a ieși bine în poză. Le-a mers!Kremlin_gaze

Haideți să ne întoarcem la palat:kremlin_back2

S-a făcut cam frig. Brrr!

kremlin_brr
A c c e s   i n t e r z i s !

kremlin_door

IMG_9887

And it’s a wrap! Cele doua s-au retras în fieful celor mai bine cotați artiști ruși contemporani. Eu mi-am văzut de ale mele.

IMG_9904

Конец / Sfârșit

PS: Evident, textul a fost o parodie ieftină. Așa cum subliniază vederea de mai jos, cele 2 tipe sunt Scarlett Johansson și Monica Bellucci care au venit la Mogoșoaia pentru obișnuita sesiune foto dintre Crăciun și Anul Nou.

Kremlin_signature

Dacă le-ați ratat – primele 2 episoade le găsiți aici și aici.

Sărbători fericite!

Mulțumesc

Leave a comment