Jurnal foto

De o lună încoace am început un proiect foto de tipul A photo a day – Nu are nume, are doar o pagina de pe Flickr unde pana acum s-au strans 31 de fotografii. Se cere o retrospectivă.

  • Ce e bine:

Să ai un aparat cu tine în orice moment. Fuji X100Sul e un partener îndemânatic în sensul ca se mânuieşte uşor şi se achită rapid de declanşări în lumină redusă – am nevoie de asta pe timpul iernii fiindcă majoritatea pozelor mi se întâmplă seara din motive corporat(r)iste.

  • Ce e rău:

Multe fotografii sunt forțate (căutate cu lumânarea dacă vreți ca să păstrez apropoul la lumina redusă) deci slabe la sfărșitul zilei.

  • Ce e bine:

Încep să îndrăznesc mai mult. Să fur fotografii mai street. Aici mai am de lucru, dar (p)resimt pornirea înspre direcția asta.

  • Ce e rău:

Că e iarnă.

  • Ce e bine:

Se conturează un jurnal vizual pentru fiecare zi de o lună încoace. Ancorele astea mă ajută să extrag ineditul fiecărei zile dintr-o mare de amintiri difuze.

 

Cu toate bunele şi relele, am pus-o de 31 de fotografii la rând. Preferatele mele le las mai jos. Restul – inclusiv cele căutate cu lumânarea – le găsiţi aici https://www.flickr.com/photos/cristian_himself/

Veteran barber

 

Work hard for the dough

 

Mirela Revedere

 

DSCF0995

 

Everybody's got something to hide

 

Over / out.

Cristian

Leave a comment